Szekrényes konténerek

Termékek / Szekrényes rendszerű konténerek

Cégünk vállalja méhes konténerek teljes körű kivitelezését. Az általunk gyártott konténerek 2 nagy csoportba sorolhatóak: A szekrényes és a rakodó kaptáras konténerek. Ezen az oldalon a szekrényes konténert szeretném néhány szóval bemutatni.

Mi a szekrényes konténer?

Már eddigiekben is számos különböző típust gyártottunk le a megrendelő igényeinek megfelelően. A konténereket szinte bármilyen keretmérethez és családszámhoz meg tudjuk tervezni, mivel mindet egyedi igények alapján terveztük. Így tehát a keretméret lehet NB, 1/2NB Hunor vagy bármilyen más méretű is. Mindegyik keretméret megoldható meleg és hidegépítményben is.

Bőven férnek a családok


Az elhelyezett családok száma is a megrendelő igénye szerint történik a 36 családtól a 200 családig.A kivitelezés ez esetben is magában foglalja az alváz elkészítését, a teljes hőszigetelést (az oldalakon 4cm, a tetőn 6cm), az orsó emelésű lábakat, a szekrényeket a kihúzható vaskeretekkel, a légfékes itatórendszert, a nyílászárókat, a szöktetőket és egyéb esetben a higiénikus aljdeszkát és a virágporszedőt is.

A sínes rendszernek hála a keretek könnyen mozgathatóak, és lehetővé teszik a szöktetést is, ami megkönnyíti a méhészek munkáját a mézelvétel során. Ezen a képen belülről is látható a szekrényes kialakítás. Ez például egy melegépítményes kialakítás NB fészekkel és 2 db 1/2NB méztérrel, higiénikus aljdeszkával. A kijárók számát is a megrendelő határozza meg.Minden családot ajtóval lehet becsukni, melyeken tolóajtó biztosítja a szállításkor szükséges levegő biztosítását.

A fent említett választási lehetőségek miatt a szekrényes rendszerű, orsó emelésű konténerek kialakítása sokféle lehet. Így az ár megállapítása minden esetben személyes egyeztetés után történik.Minden gyártmányt egyedileg tervezünk, így szinte minden igényt figyelembe tudunk venni.

Amennyiben a fentiekkel vagy bármilyen a konténerekkel kapcsolatos kérdése van forduljon hozzám bizalommal!