KOHUT KAPTÁR   “otthont teremt a méheknek”
www.kohutkaptar.hu
Címkefelhő: Rakodó kaptár Tamási rendszerű rakodó kaptár
Kapcsolat: Kohut Bútor Kft Székhely: 5540 Szarvas, Arany J. u. 88 Telephely: 5540 Szarvas,József A. u. 7. Mobil: 06 30 345-4956 e-mail.: kohut.istvan@gmail.com
Szekrényes rendszerű konténerek
Cégünk vállalja méhes  konténerek teljes körű kivitelezését.  Az általunk gyártott  konténerek 2 nagy csoportba   sorolhatóak: A szekrényes és a  rakodó kaptáras konténerek.  Ezen az oldalon a szekrényes  konténert szeretném néhány szóval  bemutatni.
Már eddigiekben is számos  különböző típust gyártottunk le a  megrendelő igényeinek  megfelelően. A konténereket szinte  bármilyen keretmérethez és  családszámhoz meg tudjuk tervezni,  mivel mindet egyedi igények alapján  terveztük. Így tehát a keretméret  lehet NB, 1/2NB Hunor vagy  bármilyen más méretű is. Mindegyik  keretméret megoldható meleg és  hidegépítményben is.
Az elhelyezett családok száma  is a megrendelő igénye szerint  történik a 36 családtól a 200  családig. A kivitelezés ez esetben is  magában foglalja az alváz  elkészítését, a teljes hőszigetelést  (az oldalakon 4cm, a tetőn 6cm), az  orsó emelésű lábakat, a  szekrényeket a kihúzható  vaskeretekkel, a légfékes  itatórendszert, a nyílászárókat, a  szöktetőket és egyéb esetben a  higiénikus aljdeszkát és a  virágporszedőt is.
A sines rendszernek hála a  keretek könnyen mozgathatóak, és  lehetővé teszik a szöktetést is, ami  megkönnyíti a méhészek munkáját  a mézelvétel során. Ezen a képen  belülről is látható a szekrényes  kialakítás.   Ez például egy  melegépítményes kialakítás NB  fészekkel és 2 db 1/2NB méztérrel,  higiénikus aljdeszkával.  A kijárók számát is a  megrendelő határozza meg. Minden családot ajtóval lehet  becsukni, melyeken tolóajtó  biztosítja a szállításkor szükséges  levegő biztosítását.
A fent említett választási  lehetőségek miatt a szekrényes  rendszerű, orsó emelésű konténerek  kialakítása sok féle lehet. Így az ár  megállípítása minden esetben  személyes egyeztetés után történik. Minden gyártmányt egyedileg  tervezünk, így szinte minden igényt  figyelembe tudunk venni.