Rakodó konténerek

Termékek / Rakodó kaptáras rendszerű konténerek

Cégünk vállalja méhes konténerek teljes körű kivitelezését. Az általunk gyártott konténerek 2 nagy csoportba sorolhatóak: A szekrényes és a rakodó kaptáras konténerek. Ezen az oldalon a rakodó kaptáras rendszerű konténereket szeretném néhány szóval bemutatni.

Mi is a rakodó konténer?

Ennél a konténer típusnál rakodó kaptárakat helyezünk el egy az arra kialakított sínrendszerre. A rakodó kaptár szinte bármilyen típus lehet. Persze ez nagyban befolyásolja a konténer méreteit, de mivel minden méhes konténert egyedileg tervezünk, ez nem probléma.A kaptárat gyárthatjuk mi is, vagy lehet egy a méhészetben már használt darab is.

Bőven férnek a családok

Az elhelyezett családok száma is a megrendelő igénye szerint van tervezve a 30 családtól a 72 családig.A kivitelezés ez esetben is magában foglalja az alváz elkészítését, a teljes hőszigetelést (az oldalakon 4cm, a tetőn 6cm), az orsó emelésű lábakat is.

A konténerben lévő kaptárak speciálisan kialakított aljdeszkáján nyomásálló műanyagból készült kerekek vannak. Az alsó sor a folyosóra, a felső sor egy bárhova elhelyezhető könnyű vaskonzolra “gurul” ki. A konténerek a kaptárak magassága miatt általában 2 soros szerkezettel készülnek. Mivel szabványos kaptárak kerülnek beépítésre, ezért annak minden előnye megmarad a beépítés után is. Úgymint szöktetés, fiók mozgatás.

A fent említett választási lehetőségek miatt a rakodó kaptáras rendszerű, orsó emelésű konténerek kialakítása sokféle lehet. Így az ár megállapítása minden esetben személyes egyeztetés után történik.Minden gyártmányt egyedileg tervezünk, így szinte minden igényt figyelembe tudunk venni.

Amennyiben a fentiekkel vagy bármilyen a konténerekkel kapcsolatos kérdése van forduljon hozzám bizalommal!