KOHUT KAPTÁR   “otthont teremt a méheknek”
www.kohutkaptar.hu
Címkefelhő: Rakodó kaptár Tamási rendszerű rakodó kaptár
Kapcsolat: Kohut Bútor Kft Székhely: 5540 Szarvas, Arany J. u. 88 Telephely: 5540 Szarvas,József A. u. 7. Mobil: 06 30 345-4956 e-mail.: kohut.istvan@gmail.com
A fent említett választási  lehetőségek miatt a rakodó  kaptáras rendszerű, orsó emelésű  konténerek kialakítása sok féle  lehet. Így az ár megállípítása  minden esetben személyes  egyeztetés után történik. Minden gyártmányt egyedileg  tervezünk, így szinte minden igényt  figyelembe tudunk venni.  
Rakodó kaptáras rendszerű konténerek
Cégünk vállalja méhes  konténerek teljes körű kivitelezését.  Az általunk gyártott  konténerek 2 nagy csoportba   sorolhatóak: A szekrényes és a  rakodó kaptáras konténerek.  Ezen az oldalon a rakodó  kaptáras rendszerű konténereket  szeretném néhány szóval  bemutatni.
Ennél a konténer típusnál  rakodó kaptárakat helyezünk el egy  az arra kialakított sínrendszerre. A  rakodó kaptár szinte bármilyen  típus lehet. Persze ez nagyban  befolyásolja a konténer méreteit, de  mivel minden méhes konténert  egyedileg tervezünk, ez nem  probléma. A kaptárat gyárthatjuk mi is,  vagy lehet egy a méhészetben már  használt darab is.
Az elhelyezett családok száma  is a megrendelő igénye szerint van  tervezve a 30 családtól a 72  családig. A kivitelezés ez esetben is  magában foglalja az alváz  elkészítését, a teljes hőszigetelést  (az oldalakon 4cm, a tetőn 6cm), az  orsó emelésű lábakat is. 
A konténerben lévő kaptárak  speciálisan kialakított aljdeszkáján  nyomásálló műanyagból készült  kerekek vannak. Az alsó sor a  folyosóra, a felső sor egy bárhova  elhelyezhető könnyű vaskonzolra  “gurul” ki.  A konténerek a kaptárak  magassága miatt általában 2 soros  szerkezettel készülnek.   Mivel szabványos kaptárak  kerülnek beépítésre, ezért annak  minden előnye megmarad a  beépítés után is. Úgymint szöktetés,  fiók mozgatás.
Amennyiben a fentiekkel vagy  bármilyen a konténerekkel  kepcsolatos kérdése van forduljon  hozzám bizalommal!