KOHUT KAPTÁR   “otthont teremt a méheknek”
www.kohutkaptar.hu
Kapcsolat: Kohut Bútor Kft Székhely: 5540 Szarvas, Arany J. u. 88 Telephely: 5540 Szarvas,József A. u. 7. Mobil: 06 30 345-4956 e-mail.: kohut.istvan@gmail.com
A megrendelés menete
1. A termék kiválasztása után további egyeztetés szükséges a termék  méretét és egyedi kialakításait illetően. Ezt telefonon vagy e-  mailben is meg lehet tenni.  2. Ezután szerződés kötés történik 2 példányban, ahol is a  megrendelő és a gyártó részéről is fontos adatok is szerepelnek.  3. A megrendeléskori előleg fizetése, ami a megrendeléskori összeg  fele. Az előleg készpénzben és utalásban is teljesíthető.  4. Az ügyfeleket telefonon értesítjük a szállítás lehetséges  időpontjáról. 5. Az elszállításkor kérjük a szerződés szerinti összeg másik felét.  A kaptárak egyeztetett méreteit számítógépben tároljuk, így azok évek  múltán, a következő megrendeléskor felhasználhatóak. Tehát a  következő megrendeléskor a korábban megrendelt termékekkel  teljesen megegyező kaptárt fogunk legyártani. 
Címkefelhő: Rakodó kaptár, Tamási rendszerű rakodó kaptár, fekvő kaptár, NB, Hunor, 1/2 NB, méhes konténer, keretléc gyártás, fiók, NB 18 keretes fekvő, NB 24 keretes fekvő kaptár, Szekrényes rendszerű orsó emelésű konténer.